972 23 21 29 info@girotec.es

Com Ho Fem

Construïm l’ERP a mida de les teves necessitats

Implantació

Suport

Construïm l’ERP a mida de les teves necessitats

A Girotec podem fer-ho perquè nosaltres som enginyers creadors del programa. Hem dissenyat i desenvolupat les peces que s’utilitzen arreu del món i que ara podem adaptar a mida de la teva empresa. Un valor afegit ens desmarca de la competència i garanteix la qualitat i l’eficiència del nostre servei.

La nostra feina en el desenvolupament del programa no finalitza amb la programació de les millores que has aprovat. Després d’aplicar-les, testegem l’ERP i comprovem la seva usabilitat.

Un cop posat en marxa el programa, compartim les funcionalitats que hem creat per a la teva empresa amb la comunitat d’usuaris i desenvolupadors de la plataforma FICO-ERP. Ho posem a l’abast de tothom perquè altres puguin millorar-ho.

Implantació

Estudiem quina és la gestió que més et convé per a la teva empresa

Preguntem, escoltem, proposem, avaluem i millorem. Fem un estudi profund de la teva empresa, sempre amb esperit de millora, gràcies a la nostra experiència que ens ha permès treballar per als sectors i àmbits empresarials més diversos. Un cop coneixem en detall la teva empresa, optimitzem l’encaix amb l’ERP i, conjuntament, determinem i prioritzem els teus objectius.

Acotem i valorem les millores i adaptacions necessàries, sense sorpreses i amb un objectiu clar. I si és necessari, creem prototips per explicar-vos millor l’estructura i el funcionament del sistema. El nostre objectiu és buscar l’encaix més productiu entre l’ERP i la gestió de la teva empresa.

Suport

Una atenció propera, amb cara i ulls.

Posem a la teva disposició un equip de professionals amb cara i ulls, que parlen el teu idioma i treballen molt a prop teu, no a quilòmetres de distància. Persones que et coneixen, que coneixen la teva empresa i la teva forma de treballar, i que han testejat personalment el teu ERP. Un equip que treballa per a tu, per oferir-te el suport que necessitis i per resoldre de la forma més satisfactòria qualsevol dubte o incidència que puguis tenir en l’ús diari del programa.