972 23 21 29 info@girotec.es

FICO-ERP

Cobraments

Descarrega’t els moviments bancaris. El sistema de conciliació semiautomàtic de FICO-ERP t’ajuda a estalviar temps suggerint els assentaments possibles.

Crea les ordres de pagament i cobrament amb format SEPA B2B, Core, Transfer i Check. Estalvia’t el temps i els errors de la introducció manual d’informació i deixa que els treballadors es dediquin a tasques que t’aporten valor.

Control actiu de les factures pendents. Preveu la situació de la teva cartera. FICO-ERP t’ajuda a controlar les factures pendents de cobrament i de pagament perquè no les perdis de vista, i perquè disposis en tot moment d’informació sobre la situació de la cartera de la teva empresa.

Gestiona el cobrament d’impagats de forma eficient. Amb FICO-ERP no tan sols localitzes ràpidament les factures impagades, també pots establir procediments de reclamació i accions a realitzar segons els dies d’endarreriment. Perquè no és el mateix reclamar a un client problemàtic que el descuit d’un partner, personalitza el tracte amb els clients, fins i tot en les reclamacions.