972 23 21 29 info@girotec.es

FICO-ERP

Compres

Gaudeix de les compres més productives. FICO-ERP ofereix múltiples beneficis i una gran flexibilitat al departament de Compres de la teva empresa gràcies a l’automatització de processos. FICO-ERP simplifica tot el circuit perquè gaudeixis del màxim control, amb la possibilitat de comprovar en tot moment l’estat de cada compra, la recepció del material i l’estat de les factures. Tota la informació necessària al teu abast amb sol clic.

 

El que FICO-ERP pot oferir-te en la gestió de les compres:  FICO-ERP t’ajuda a triar el millor proveïdor.

Gaudeix de la informació necessària per seleccionar la millor opció de compra. FICO-ERP no tal sols et permet identificar qui et pot proporcionar cada producte, també afegeix els noms i els codis propis de cada proveïdor, el termini de lliurament, preus amb escalats, descomptes i períodes de validesa.

Gestiona i controla les dates pensant en el millor per al teu negoci. Informa el teu proveïdor de quan necessites el seu producte. Tot i que FICO-ERP calcula les dates de lliurament amb la informació disponible del proveïdor, la data és modificable per adaptar-se a l’urgència de la compra.

Certifica la màxima qualitat dels productes que compres. Controla les dates de caducitat en les entrades de producte. FICO-ERP t’avisa si el material no compleix amb els mínims marcats i evita l’entrada de productes a punt de caducar al teu magatzem.

Disposa de tota la informació necessària per fer les compres de forma eficient. FICO-ERP realitza les propostes de compra del material que la teva empresa necessita considerant el material reservat per als clients, el pendent d’arribar i el terminis de lliurament dels teus proveïdors. A més, per evitar imprevistos i un excés d’immobilitzat adapta les propostes de compra als estocs mínims i màxims fixats per a cada producte.

Estalvia temps i diners amb una gestió eficaç. Minimitza les despeses logístiques i agilitza els terminis de lliurament de les comandes. Amb FICO-ERP podràs fer-ho sense perdre el control dels enviaments directes entre proveïdors i clients.

Comptabilitza el cost del transport en el cost del producte per conèixer amb exactitud el preu de compra. A més, també pots controlar altres costos afegits a lots de productes: aranzels, duanes, etc. FICO-ERP et permet incloure costos i despeses associades al cost del producte, fins i tot si aquest ja s’ha venut.

Compra els productes de forma individual, en caixes, palets o agrupats de qualsevol altre forma. Identifica prèviament com vols comprar el producte per ser més àgil i evitar errors en les quantitats.

A més, FICO-ERP et permet establir equivalències entre diferents unitats de mesura, per exemple gestionar metres i comprar quilograms, perquè puguis realitzar compres en les unitats del proveïdor encara que siguin diferents de les que gestiona la teva empresa.

Valida la teva compra sigui com sigui la factura del proveïdor. Ja sigui una factura agrupada de varies compres, una factura per cada compra o una factura per cada producte. FICO-ERP et permet donar qualsevol forma a la teva pròpia factura de les compres realitzades per poder-la comparar amb la del teu proveïdor.

Facilita el compliment dels compromisos de compra. Integra dels compromisos de compra a FICO-ERP per controlar els acords amb els proveïdors. Assegura’t d’utilitzar el preu de compra pactat i controla les quantitats servides i pendents de demanar per al compliment del contracte.