972 23 21 29 info@girotec.es

FICO-ERP

CRM

Amb el CRM de FICO-ERP podràs controlar i analitzar el teu ‘embut’ comercial de forma global o per comercial, quins productes generen interès i en quin estat es troba cada oportunitat, detectar motius de pèrdua per emprendre accions correctores i posar valor i probabilitat a les teves expectatives de negoci per preveure les vendes futures.

El que FICO-ERP pot oferir-te en la gestió de les oportunitats comercials: Segueix els canvis i l’evolució de les oportunitats

Perquè sempre hi ha canvis, necessitem que l’oportunitat de negoci ens mostri la seva evolució. Amb FICO-ERP no tan sols podràs crear ofertes des de l’oportunitat amb un sol clic, podràs fer còpies i modificar-les per controlar-les totes amb la mateixa negociació.

Classifica en categories les oportunitats comercials per conèixer millor el comportament del mercat, estudia les oportunitats de negoci i descobreix en quins casos l’empresa és més efectiva. Dóna prioritat a les oportunitats més interessants per focalitzar els esforços comercials. Quan els recursos es dirigeixen correctament, millora la rendibilitat del departament comercial.

Assegura’t una negociació fluïda i coherent. Estableix les teves fases de prevenda i personalitza el teu ‘embut’ comercial per controlar el pas següent en l’acompanyament del client. Registra totes les accions de seguiment comercial (reunions, trucades, correus, accions internes, etc.) perquè tothom pugui seguir el fil de les negociacions i evitar incoherències i intermediaris amb informació privilegiada.

Organitza i valora les teves tasques en qualsevol àrea de l’empresa: Resums de reunions, planificació de trucades, recordatoris en notes… Amb FICO-ERP podràs portar de forma organitzada totes les accions i preparar els propers passos. A més, la integració amb el correu electrònic permet crear automàticament activitats a partir de la recepció d’e-mails. FICO-ERP facilita respondre l’activitat creada amb un sol clic o crear-ne una de nova amb tota la informació per enviar-la a les persones afectades a través de la plataforma de correu habitual de l’empresa.

FICO-ERP et permet enllaçar les oportunitats de negoci amb els pressupostos dels proveïdors, perquè puguis valorar quin preu has de marcar en el pressupost que presentes al teu client.