972 23 21 29 info@girotec.es

FICO-ERP

TPV

Connecta el teu negoci a un món d’avantatges. El Terminal Punt de Venda ajuda a agilitzar les vendes del teu comerç, amb tantes botigues, punts de venda i venedors com necessitis, i a obtenir informació per conèixer quina és la rendibilitat de cada establiment.

El que FICO-ERP pot oferir-te en la gestió del TPV de la teva empresa: Ofereix als teus clients un ampli ventall de possibilitats de pagament: meitat en efectiu i meitat amb targeta? Cap problema. Sense problemes per cobrar. Estableix preus i condicions especials a la fitxa de cada client per fidelitzar-lo fent-lo sentir especial quan compra en el teu establiment.

Gestiona canvis i devolucions en una sola operació: vendes amb unitats positives i devolucions amb unitats negatives en la mateixa pantalla, amb la possibilitat de modificar el preu de l’abonament.

Introdueix els articles de forma manual o amb el lector de codi de barres, agilitza les vendes i evita les cues que no agraden a ningú. Aprofita els extractes de les vendes per terminal per facilitar-te l’arqueig de les caixes en períodes flexibles, ja sigui per dia o per setmana.

Guanya en agilitat i organització en les vendes. Disposa d’una taula per anotar les quantitats de cada variant de producte que et permet introduir ràpidament les vendes a l’engròs. El TPV de FICO-ERP ofereix una graella on definir dues variants del producte, per exemple talles i colors, i afegir les quantitats que es desitgen de cada opció.