972 23 21 29 info@girotec.es

FICO-ERP

Traçabilitat

Supervisa la traçabilitat dels lots. FICO-ERP et permet gaudir d’un control absolut de l’origen i el destí de cada lot o número de sèrie, decidint per a cada producte en quins moviments és obligat indicar el seu identificador. Amb FICO-ERP també podràs vincular el número i la referència dels teus proveïdors als teus propis números de lot per estendre la traçabilitat més enllà de l’empresa.

Crea números de sèrie, lots d’una sola unitat. FICO-ERP facilita la gestió de números de sèrie amb eines per a la seva creació automàtica a partir del número inicial i el número final.

Assegura la màxima qualitat del que compres i del que vens. Integra els controls de qualitat en la logística. FICO-ERP t’ajuda a crear controls de qualitat per a les comandes dels proveïdors o per als productes que comercialitzes.

Prepara els teus enviaments amb un escaneig dels productes. Evita errors en la preparació dels paquets amb el control de producte i quantitats mitjançant lectors de codis de barres. A més, si també cal gestionar la seva traçabilitat, FICO-ERP facilita la identificació del lot o número de sèrie amb el mateix escàner.

Registra les compres mínimes dels teus proveïdors. FICO-ERP té en consideració les quantitats mínimes per producte i proveïdor a l’hora de fer les propostes de compra. També facilita les compres de productes en quantitats múltiples: identifica productes que cal comprar en quantitats múltiples d’un valor i t’ajuda a evitar rectificacions de comandes.

FICO-ERP t’ajuda a planificar per estar sempre cobert. Planifica els consums interns de la teva empresa. Disposa d’un registre d’estimacions de consums de la teva empresa per evitar quedar-te al descobert. Planifica les necessitats internes perquè FICO-ERP els tingui en compte per al càlcul de necessitats de compra o fabricació.

Gestiona l’estoc d’altres en el teu propi magatzem. Controla el material enviat per clients o proveïdors sense perdre la informació de a qui pertany cada producte, fins i tot amb traçabilitat. Amb FICO-ERP és possible administrar inclús l’estoc que no és teu. A més, l’entrada de material en dos passos evita albarans pendents d’introduir si els productes no estan donats d’alta en el sistema i també errors si no s’han identificat correctament.

Guanya agilitat amb una bona agrupació dels productes. Organitza els productes que vens en kits. Valora si es tracta d’estoc propi o si el kit està supeditat als productes que l’integren. Cada cop que es crea un albarà s’informa dels components per evitar qualsevol errada en la creació del kit.

Organitza els moviments d’estoc de productes de forma individual, en caixes, palets o agrupats de qualsevol altre forma. Identifica prèviament com vols emmagatzemar el producte per ser més àgil i evitar errors en les quantitats.

Gestiona la caducitat dels teus productes de forma intel·ligent. Prioritza la sortida dels lots amb terminis de caducitat propers per minimitzar les minves. FICO-ERP proposa en els albarans el subministrament del lot més proper a la seva data de caducitat. I si amb un sol lot no hi ha prou producte, divideix la quantitat en diferents lots respectant la mateixa pauta de comportament.

En la selecció del lot, FICO-ERP també informa de l’estoc real i el previst. La quantitat disponible de cada lot pot ser informació rellevant per respectar les condicions dels clients. FICO-ERP, a més, t’ajuda a supervisar la caducitat dels teus productes, controlant marges de vida, marges de caducitat, marges d’alerta i marges d’eliminació, per evitar que res no caduqui al teu magatzem.

Aprofita totes les eines per analitzar la teva empresa en profunditat. La vinculació dels estocs amb la comptabilitat analítica permet el seu estudi i control des dels punts de vista més interessants per a l’empresa.

Guanya agilitat amb una bona organització dels productes del teu estoc. Dóna una ubicació preferent als teus productes amb creació automàtica de moviments. FICO-ERP et permet portar un control exacte de la localització de cada element al teu magatzem. Quan reps el material d’una compra, el sistema t’indica on l’has de desar, i quan el vens, on l’has d’anar a buscar.