972 23 21 29 info@girotec.es

FICO-ERP

Transport

Una gestió del transport que ofereix grans avantatges competitius. FICO-ERP permet integrar els teus transportistes de confiança i els serveis que t’ofereixen en el programa. Unificant tota aquesta informació podràs oferir als teus clients les millors opcions i gestionar correctament el transport dels teus productes per assegurar l’èxit de les operacions.

Descobreix tot el que FICO-ERP pot oferir-te en la gestió del transport dels teus productes. Gaudeix d’una gran flexibilitat en el càlcul del preu del transport: Calcula el preu del transport: fix, per percentatge sobre el preu o pel pes de l’enviament. I si cap d’aquestes opcions s’adapta a la teva realitat, cap problema. FICO-ERP  t’ofereix l’opció d’ampliar-ho a allò que necessitis. Si treballes amb ports carregats en factura, t’interessa.

Connecta’t al software del teu transportista. FICO-ERP et permet enviar informació a qualsevol dels programes de software que fan servir les principals empreses de transport per facilitar la gestió d’etiquetes i enviaments.

Gaudeix de la màxima compatibilitat entre el teu sistema i el dels teus proveïdors.

Ofereix als teus clients el màxim control dels enviaments. Proporciona als teus clients albarans amb el número de paquets, el nom del transportista i el número de seguiment, informació que ells valoren per poder controlar els enviaments.