972 23 21 29 info@girotec.es

FICO-ERP

Vendes

FICO-ERP ofereix múltiples beneficis i una gran flexibilitat al departament de vendes de la teva empresa gràcies a l’automatització de processos. FICO-ERP unifica i simplifica la teva gestió (pressupostos, factures, albarans…) perquè estalviï’s temps, esforços i errors. Gaudeix del màxim rigor en la gestió i dels avantatges de disposar de tota la informació que necessitis amb un sol clic.

El que FICO-ERP pot oferir-te en la gestió de les vendes: Fes pressupostos a mida dels teus clients i de les teves necessitats.

Presenta pressupostos flexibles i atractius amb la informació que volen els teus clients: títols, comentaris, subtotals, preus nets, preus amb descompte, tarifes pròpies, condicions o terminis de pagaments modificables, tot un ventall de possibilitats.

FICO-ERP identifica els productes disponibles per a la venda i evita que els productes que no vens (semielaborats, matèries primeres, etc.) apareguin en un pressupost. A més, et permet gestionar múltiples condicions de venda, t’ajuda a llistar-les i classificar-les en grups per triar quines s’apliquen en cada pressupost.

Crea les teves factures gaudint de la màxima flexibilitat. FICO-ERP permet decidir en quin moment es creen les factures. Factures agrupades, una factura per cada compra o una factura per cada producte: crea factures directes per a cada compra o agrupa en una sola factura productes de diverses comandes.

Decideix com vols agrupar o enviar les factures: per client, per adreça de lliurament, per dates o per períodes de facturació.

Valora fàcilment els resultats del teu departament comercial. Assigna el comercial a la venda o al client. Amb FICO-ERP podràs estudiar els resultats del teu departament comercial tant si treballes amb clients assignats com per vendes puntuals.

Calcula amb comoditat les comissions tant de pagament a comercials com a cobrament a proveïdors. FICO-ERP automatitza el càlcul de les comissions sobre les factures confirmades, pagades, amb pagament parcial o fins i tot restant les devolucions. A més, els plans de comissions permeten flexibilitzar el càlcul de la retribució sobre productes específics o sobre tota la gamma.

Gestiona el lliurament de material per comandes individuals o per grups de comandes. Definir prèviament el tipus d’enviament de les comandes ajuda a millorar la gestió del magatzem.

Amb FICO-ERP podràs modificar les comandes ja acceptades. Davant un canvi d’opinió del client, és possible retrocedir una comanda confirmada a pressupost i modificar-la amb els canvis demanats. I també podràs modificar les quantitats finals en comandes ja acceptades sense necessitat de refer tot el circuit de venda.

A més, podràs fer duplicats intel·ligents de les vendes: realitza canvis de client, adreça de lliurament i preus mantenint les condicions de l’oferta original o aplicant les assignades per defecte al nou client.

I per posar-t’ho encara més fàcil, amb FICO-ERP podràs unificar les programacions dels clients en una sola comanda, indicant la data sol·licitada en cada línia de la venda.

Treu el màxim benefici de la venda agrupada. Ven els teus productes de forma individual, en caixes, palets o agrupats de qualsevol altre forma. Identifica prèviament com els vols vendre per ser més àgil i evitar errors en les quantitats.

També en el cas de ‘kits’ de productes. FICO-ERP permet decidir si el preu és propi o depèn dels seus components i t’estalvia el temps d’introduir-los un a un, si desitges que apareguin detallats en el pressupost.

Controla el marge de cada operació. En cada pressupost és possible visualitzar el marge comercial tant per al producte com per al global de l’oferta. I si és necessari, FICO-ERP et permet incloure una etapa per validar comandes i evitar operacions amb resultat negatiu.

Controla els deutes dels teus clients. Rep un avís en la venda si es supera el límit de crèdit del client. Per tenir sempre presents les factures impagades, les pendents de pagament i fins i tot les comandes confirmades de les que encara no s’ha enviat factura. I per si l’avís no és suficient, FICO-ERP també permet bloquejar la venda i esperar l’aprovació del responsable.

Aprofita totes les eines per millorar el teu servei i la teva rendibilitat

Identifica els motius de cancel·lació d’ofertes i descobreix els punts dèbils de l’organització. En els productes exclusius de clients, posa restriccions per assegurar que aquell producte tan important només es ven als clients seleccionats. Estableix una quantitat mínima de venda per producte per evitar operacions poc rendibles per a l’empresa.

Gestiona fàcilment comandes amb vàries destinacions perquè amb FICO-ERP podràs indicar l’adreça de lliurament per a cada línia de la comanda. També podràs processar parcialment comandes quan no t’interessi executar de cop tota la comanda del client, i mostrar les línies processades amb un color diferent per poder comprovar ràpidament l’estat de la comanda.

Per assegurar la màxima traçabilitat de producte, incorpora informació del lot o del número de sèrie en les vendes. I si ho necessites, podràs introduir els codis de producte utilitzats pels teus clients en les comandes, evitant errors i malentesos.

Integra FICO-ERP amb altres eines de gestió de comandes. Desenvolupat per a la distribució farmacèutica. Recepció de comandes, consulta de la disponibilitat d’estoc i resposta amb productes i unitats que es subministraran.

Registra les incidències de les vendes i beneficia’t d’aquesta informació per emprendre accions correctores. Amb FICO-ERP podràs identificar les incidències, categoritzar-les per descobrir quines són les més habituals, assignar els responsables i valorar-ne el cost. Disposaràs de tota la informació que necessites per millorar dia a dia el servei de la teva empresa.

Estalvia temps i esforços en el càlcul de les ofertes. Arrodoneix el preu final d’un pressupost o factura i deixa que FICO-ERP recalculi automàticament el preu unitari de cada producte inclòs en el document. També et permet aplicar un descompte a tota la comanda i deixar que FICO-ERP s’encarregui d’aplicar-lo de forma individual a cada article sense haver d’introduir-los un a un.

El que FICO-ERP pot oferir-te en la gestió de la teva facturació: Organitza les formes de pagament de la teva empresa amb total llibertat.

Estableix les formes de pagament de la teva empresa: terminis de pagament per mesos, dies o setmanes; dies de pagament; formes de fraccionament… Les variants no tenen límit i encara més si es combinen amb els diferents tipus de pagament. FICO-ERP et permet modular tota aquesta realitat perquè cap factura s’escapi del control.

Beneficia’t de múltiples avantatges en la gestió de les factures fraccionades de FICO-ERP. El sistema et permet establir múltiples fraccionaments en cada venda, no tant sols amb import fix: romanent, percentatge sobre el total, línies de venda, etc.

També gestiona el moment de creació de la factura d’avançament amb la confirmació de la comanda, el lliurament d’un percentatge del material o l’enviament complet de la comanda. I permet incloure ampliacions i canvis, i incorporar-les en el procés de facturació parcial sense perdre de vista el global del projecte amb els imports pendents i facturats.